Digitalkkaripalvelu

Digitalkkari antaa tietokoneisiin ja älylaitteisiin liittyvää neuvontaa ja suorittaa laitteiden asennuksia ja korjauksia. Lisäksi digitalkkari voi järjestää koulutusiltoja jäsenistön tarpeiden mukaan yhdistyksen toimistolla Saarenkylässä. Digitalkkari ei väkisin kauppaa uutta laitetta, vaan pyrkii laittamaan vanhan kuntoon.

Digitalkkarin palvelut maksavat yhdistyksen jäsenille 35,96 €/h + 0,71 €/km (minimiveloitus 1 h). Sisältää alv 24 %.
Digitalkkarin palveluista saa kotitalousvähennyksen. Digitalkkaripalvelua on tällä hetkellä saatavilla Rovaniemen alueella.

Lisätietoja digitalkkaripalvelusta sekä työtilaukset ja kustannusarviot digitalkkari Jari Kokolta numerosta 0503048372 arkisin klo 12-17 välillä. (Viestit eivät tule perille!) Jari on tietotekniikan insinööri ja hänellä on opettajan pätevyys.

Digitalkkari Jari Kokko

Voit myös saada puhelimitse neuvontaa digiasioissa jos olet yhdistyksen jäsen. Ilmainen neuvontatunti jäsenille joka tiistai ja torstai klo 14-15. Voit kysyä neuvoa kaikissa tietokoneisiin ja älylaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Varaa jäsennumerosi valmiiksi ennen soittoa. Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi.

HOX! Digitalkkarilta voit kysellä myös edullisia kunnostettuja tietokoneita. Myös vanha koneesi voidaan ottaa vaihdossa jos se on kunnostettavissa tai käytettävissä varaosiksi.

Palvelupiste on osoitteessa Sudentie 4 A 1. Käynneistä sovitaan aina erikseen. Jos tuot tietokoneesi huoltoon niin silloin sinulta ei veloiteta kilometrikorvausta, vaan pelkkä tuntiveloitus käytetyn ajan mukaan.

Esimerkkejä digitalkkarin palveluista

Tietokoneen fyysinen puhdistus. Kustannusarvio 35 € + kilometrikorvaus.
Tietokoneen ohjelmallinen puhdistus. Kustannusarvio 35-52 € + kilometrikorvaus.
Tietokoneen fyysinen ja ohjelmallinen puhdistus 52-70 € + kilometrikorvaus.

Tietokoneen puhdistaminen säännöllisesti (1-2 krt/v) pitää tietokoneen kunnossa ja ehkäisee sen osien ylikuumenemisen ja rikkoutumisen. Puhdistus myös säilyttää koneen alkuperäisen suorituskyvyn. Erityisen tärkeää puhdistaminen on kannettavien tietokoneiden elektroniikalle.

Tietokoneen tai sen osan asennus tai vaihtaminen. Kustannusarvio 35-52 € + kilometrikorvaus.

Esimerkiksi kiintolevyn vaihtaminen tai lisääminen (ei sisällä varmuuskopiointia), keskusmuistin lisääminen, tulostimen asentaminen, ohjelmiston asentaminen.

Tietojen siirtäminen vanhasta tietokoneesta uuteen. Tietojen tallentaminen rikkoutuneelta tietokoneelta. Kustannusarvio 52-140€ + kilometrikorvaus. Ainoastaan toimipistepalveluna.

Toimipisteen osoite on Sudentie 4 A 1. Sovi tietokoneen/tietokoneiden tuomisesta etukäteen. Laitteet voidaan myös käydä hakemassa. Tiedot voidaan poimia talteen myös rikkoutuneesta koneesta. Tiedot siirretään uuteen koneeseen tai asiakkaan omalle muistivälineelle (muistitikku tai ulkoinen kiintolevy).

Virusten ja haittaohjelmien poistaminen ja tietokoneen ohjelmallinen siivoaminen. Ylimääräisten ohjelmien poistaminen. Kustannusarvio 52-140€ + kilometrikorvaus.

Tietokoneen puhdistaminen viruksista ja haittaohjelmista parantaa tietoturvaa ja tietokoneen suorituskykyä. Lisäksi tietokoneen mukana tulee ostettaessa tarpeettomia ohjelmia, jotka häiritsevät tietokoneen käyttöä sekä hidastavat tietokonetta. Puhdistus sisältää myös näiden ohjelmistojen poistamisen.

Tietokoneen vianhaku ja korjaus. Vikaantuneiden osien vaihto. Kustannusarvio 35-140€ + kilometrikorvaus + varaosat. Kysy tarkempi kustannusarvio puhelimessa.

Internet-sivujen suunnittelu ja toteutus. Kustannusarvio 500-1000 €. Myös verkkokauppa. Sivut on helppoa päivittää itse. Maksat vain sivujen tekemisen. Ei ylläpitomaksuja eikä lisenssimaksuja!

Tietokoneen käytössä opastaminen. Hinta 35 €/h + kilometrikorvaus. Opastaminen on mahdollista myös toimipisteessä osoitteessa Sudentie 4 A 1. Sovi tulostasi etukäteen.

Iltakoulutukset pienryhmille 3 h (min. 4 max. 8 henkeä). Hinta 35 €/osallistuja. Koulutus Lapinkävijäntien toimistolla tai valitsemassasi paikassa kaupungin alueella. Ota yhteyttä ja suunnitellaan haluamasi koulutus.