LOMY työllisti nuoria myös tänä kesänä

Nuoret kesätyöntekijämme Toni Saarinen ja Arttu Alatalo hoitivat hienosti heille uskotut kesätyötehtävät. Toni ja Arttu tuurasivat yhdistyksen omakotitalkkari Tapani Riskilää hänen lomansa aikana ja toimivat kiireapulaisina. Tonin ja Artun työtehtävä oli asumisavun antaminen Rovaniemen alueen omakotiyhdistyksien jäsenille. Työtehtäviin kuuluivat mm. kotitalouden puhtaanapitotyöt sekä piha- ja puutarhatyöt. Toni oli myös auttamassa Saarenkylän omakotiyhdistyksen patsaanpaljastustilaisuudessa. Kiitos Tonille ja Artulle hyvin hoidetusta työsuhteesta. Kiitos myös Heidi Alariestolle (Sijaishaltija Oy). Heidin avulla kesätyöntekijän löytäminen ja palkanmaksu oli todella helppoa. Kiitokset ansaitsee myös Rovaniemen kaupunki, joka jälleen tänä kesänä tuki 300 euron kesätyösetelillä nuorten omatoimista työllistymistä.