Tarjolla maksutonta energianeuvontaa

Pohjois-Suomen energianeuvonta on omakotiasujan ja -rakentajan tukena kodin energia-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on puolueeton ja maksuton ja saatavilla Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnissa. Voit kääntyä energianeuvojan puoleen esimerkiksi kodin lämmitysratkaisuihin, investointiavustuksiin tai aurinkosähköön liittyen.

Energianeuvojan tavoitat sähköpostitse: energianeuvonta@feasib.com ja puhelimitse maanantaisin klo 9–15 numerosta 044 971 3681.

Pohjois-Suomen energianeuvonta on osa Energiaviraston rahoittamaa Alueellista energianeuvontaa. Tutustu tarkemmin Pohjois-Suomen energianeuvontaan: https://www.esitteemme.fi/pohjois_suomen_energianeuvonta

Kuvassa voi olla ‎tekstissä sanotaan ‎Pohjois-Suomen Suomen energianeuvonta apunasi Kotisi energiakysymyksissä ota yhteyttä: ی 3681, maanantaisin klo 9-15 energianeuvonta@feasib.com energianeuvonta‎‎